Bemutatkozás

Ügyfélfogadás:

- délelőtt, hétfőtől - péntekig 9:00 - 12:00

  - délután, hétfőtől - csütörtökig 13:00 - 16:00

Kérjük a biztonsági szabályok betartását (maszk viselése). Fertőtlenítőt biztosítunk.                                 

Elérhetőségünk: telefon: 74/410608 és 20/94 43 577 email: tirsuli@gmail.com 

AM, A, B kategóriás tantermi tanfolyam indul: 2020.07.27. 16:00

AM, A, B kategóriás tantermi tanfolyam indul: 2020.08.10. 16:00

GKI tantermi tanfolyam indul: 2020.07.24.

 

Továbbra is működik az online ügyintézés:

- online beiratkozás (jelentkezés menüpontban)

- online fizetés: simplePay (vagy banki utalás)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategóriás tanfolyamok

GKI tanfolyamok

 

GKI tehergépkocsi-vezető alapképzés (CA)
Aki 
2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben alapképzésen kell részt vennie.

GKI autóbusz-vezető alapképzés (DA)
Aki 
2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben alapképzésen kell részt vennie.

GKI tehergépkocsi-vezető továbbképzés (CT)
Aki 
2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie. GKI autóbusz-vezető továbbképzés (DT)
Aki 
2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie.

GKI összevont alapképzés (CDA)

Aki 2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, továbbá aki 2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással is szeretne foglalkozni, az esetben összevont alapképzésen kell részt vennie.

 

GKI összevont továbbképzés (CDT)

Aki 2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, továbbá aki 2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással is szeretne foglalkozni, az esetben összevont továbbképzésen kell részt vennie.

 

 

GKI kiegészítő alapképzés  (CKA, DKA)

DKA
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával és ki szeretné egészíteni autóbusz vezető közúti személyszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

CKA
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett autóbusz vezető közúti személyszállításra  jogosító GKI kártyával és  ki szeretné egészíteni  tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

 

 

GKI kiegészítő továbbképzés (CKT, DKT)

CKT
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett autóbusz vezető közúti személyszállításra  jogosító GKI kártyával és  ki szeretné egészíteni  tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

DKT
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával és ki szeretné egészíteni autóbusz vezető közúti személyszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

 

A GKI kártya megszerzésétől 5 évig érvényes, ezért 5 év után minden esetben továbbképzésen kell részt venni.



 

 

Taxis és személyszállító tanfolyamok

Személytaxis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik egy megyében kívánnak személyszállító szolgáltatói képesítést szerezni és korábban még nem rendelkeztek ilyen képesítéssel. Autósiskolánknál csak  TOLNA MEGYE területére szerezhet képesítést.

 

Személytaxis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év vagy 2015.08.07. előtt szerezte a képesítést, függetlenül a korábbi képesítés lejáratának, illetve az évek során megszerzett, más megyékre vonatkozó jogosultság megszerzésének dátumától.

 

Személytaxis személyszolgáltató kiterjesztő képzés

A kiterjesztő képzésben történő részvétel során a már korábban megszerzett személytaxis személyszállítói képesítés kerül kibővítésre a jelentkező által meghatározott megyére. A részvételhez szükséges a korábbi képesítés érvényessége.

Személytaxis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés Akik személytaxis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során egy megyében történő személytaxis tevékenységre szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik  még nem rendelkeznek ilyen képesítéssel. A megszerzett képesítés az EGÉSZ ORSZÁG területére szól.

 

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

Akik személygépkocsis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során az egész ország területére szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.