vasárnap, június 16, 2019

Bemutatkozik a Tir-Suli Autósiskola

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

Tir - Suli Autósiskola Szekszárd

A TIR – SULI Autósiskola Kft. 2010. december 14 – től rendelkezik képzési engedéllyel „K”,”M”,”A1”,”Akorl.”,”A”,”B”,”BE”,”C”,”CE”,”D”,”T” járműkategóriás képzésekre. A felnőttképzési nyilvántartásba vételt is akkor kezdeményeztük, majd a tevékenységet 2011.

április 7 – én kiegészítettük a szaktanfolyami képzési engedéllyel.

GKI, TAXI, ADR, SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ, MEZŐGAZDASÁGI VONTATÓS VEGYSZERSZÁLLÍTÓ

A Kft. tulajdonosai és alkalmazottai egy család tagjai, akik 5 évtől 36 évig terjedő szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Fontosnak tartjuk az érdeklődők, jelentkezők teljes körű kiszolgálását. Ezért a ügyfélfogadást kulturált körülmények között végezzük. A várakozáshoz valamint a szünetek eltöltéséhez ugyancsak megfelelő körülményeket biztosítunk. A tantermek felszereltsége a mai technikai színvonalat tükrözi, az előadót segítő oktatási anyagok szintén.

A nagyobb számban jelentkező oktatási igényeket olyan vállalkozó oktatókkal elégítjük ki,akik több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek és eleget tesznek az éves kötelező továbbképzéseknek.

A tanfolyamok kötelező anyaga mellett, nagy gondot fordítunk a közlekedésre nevelésre is. Itt a kerékpárosok, segédmotorosok iskolakupájának megszervezésében, felkészítésében működünk együtt a Baleset megelőzési Bizottsággal.

A felnőtteknél a hivatásos gépkocsivezetőknek tartunk továbbképzéseket. Vezetéstechnikai tréninget szervezünk a gépkocsivezetők és motorkerékpárosok részére. Rendszeresen publikálunk szakmai témákban.

Különböző kiállításokon közlekedésbiztonsági napokat tartunk.

 

 

Nyilvántartási szám E-001271/2015

 

Online felhasználó

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Névnap

Ma 2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida és Alina napja lesz.

Hírek röviden

Már szervezzük érvényes  "B"  kategóriával rendelkezőknek a gyorsított  "A1"  kategóriás motoros tanfolyamot! Váltós és Automata váltós kivitelben!