Bemutatkozás

A TIRSULI Autósiskola 2020.03.18-tól  határozatlan ideig felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást, az oktatást és a vizsgáztatást! (ITM és KAV iránymutatás)
Elérhetőségünk: telefon: 20/9443577 email:
tirsuli@gmail.com 


Megértésüket köszönjük!

Autósiskolánkban az online ügyintézés és az online tanfolyamra beiratkozás is működik AM, A, B, BE, C, CE, D, T kategóriákban. A jelentkezés menüpontban!

GKI és TAXI gépkocsivezetői tanfolyamra e-mailben jelentkezhet.

A TIR – SULI Autósiskola Kft. 2010. december 14 – től rendelkezik képzési engedéllyel „K”,”M”,”A1”,”Akorl.”,”A”,”B”,”BE”,”C”,”CE”,”D”,”T” járműkategóriás képzésekre. A felnőttképzési nyilvántartásba vételt is akkor kezdeményeztük, majd a tevékenységet 2011.

április 7 – én kiegészítettük a szaktanfolyami képzési engedéllyel.

GKI, TAXI, ADR, SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ, MEZŐGAZDASÁGI VONTATÓS VEGYSZERSZÁLLÍTÓ

A Kft. tulajdonosai és alkalmazottai egy család tagjai, akik 5 évtől 36 évig terjedő szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Fontosnak tartjuk az érdeklődők, jelentkezők teljes körű kiszolgálását. Ezért a ügyfélfogadást kulturált körülmények között végezzük. A várakozáshoz valamint a szünetek eltöltéséhez ugyancsak megfelelő körülményeket biztosítunk. A tantermek felszereltsége a mai technikai színvonalat tükrözi, az előadót segítő oktatási anyagok szintén.

A nagyobb számban jelentkező oktatási igényeket olyan vállalkozó oktatókkal elégítjük ki,akik több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek és eleget tesznek az éves kötelező továbbképzéseknek.

A tanfolyamok kötelező anyaga mellett, nagy gondot fordítunk a közlekedésre nevelésre is. Itt a kerékpárosok, segédmotorosok iskolakupájának megszervezésében, felkészítésében működünk együtt a Baleset megelőzési Bizottsággal.

A felnőtteknél a hivatásos gépkocsivezetőknek tartunk továbbképzéseket. Vezetéstechnikai tréninget szervezünk a gépkocsivezetők és motorkerékpárosok részére. Rendszeresen publikálunk szakmai témákban.

Különböző kiállításokon közlekedésbiztonsági napokat tartunk.

Nyilvántartási szám E-001271/2015

Kategóriás tanfolyamok

GKI tanfolyamok

GKI tanfolyamok

Taxis és személyszállító tanfolyamok

Taxis és személyszállító tanfolyamok